Binnentuin in het Ginneken

Op zoek naar een binnentuin in het Ginneken? Een afgesloten tuin om te borrelen of een besloten feest te houden? Kom dan naar IN DE WIJK in de Dillenburgstraat in Breda.

Binnentuin in het Ginneken

Vlakbij het Valkeniersplein met genoeg gratis parkeergelegenheid, vind je bij IN DE WIJK een prachtige binnentuin. Onze gasten zijn verrast door de grote tuin en door het vakantiegevoel dat deze binnentuin oproept.

Binnentuin in het Ginneken

Deze speciale binnentuin in het Ginneken is geopend van vrijdag tot en met zondag, maar ook op andere dagen is het mogelijk de tuin af te huren.

Omdat onze tuin deels overdekt is en er achterin een speelgedeelte voor kinderen is, maakt het deze locatie erg aantrekkelijk voor feesten en evenementen.

De binnentuin van IN DE WIJK ligt op het zuiden en is zeer diep. Hierdoor is er vanaf ’s ochtends vroeg tot aan zonsondergang altijd wel een plekje in de zon te vinden. Natuurlijk is er ook voldoende schaduw en hebben we grote parasols voor de warme dagen.

Binnentuin in het Ginneken

Benieuwd geworden? Kom een kijkje nemen in de Dillenburgstraat 78 en laat je verrassen door onze prachtige Franse tuin.

Vanaf oktober 2019 zijn wij op vrijdag t/m zondag geopend van 10.00u tot 18.00u. Feesten, partijen, borrels en evenementen zijn natuurlijk ook buiten reguliere openingstijden te boeken! Neem contact op via bijons@indewijkginneken.nl of tel: 06-43008770.