Binnentuin

IN DE WIJK heeft een grote, beschutte binnentuin van 180m2. De binnentuin is deels overdekt en op het terras vind je grote parasols. Dus ook bij minder goed weer is het prima om buiten te lunchen of borrelen. Onze tuin is in de avond sfeervol verlicht; heerlijk om te borrelen.

Op zoek naar een fijne stadstuin of binnentuin in Breda? In de ochtend schijnt het zonnetje al vroeg op de banken van het terras en ’s avonds komen de laatste zonnestralen onder de overkapping binnen; heerlijk om te borrelen of te genieten van de BBQ.

Ons cafe is uitermate geschikt om met grotere groepen te lunchen of te borrelen. Voor de kinderen is er genoeg speelruimte achterin de tuin. We zijn open van dinsdag tm vrijdag van 09.00u tot 18.00 en zaterdag en zondag van 10.00u tot 18.00u.

Vanaf oktober 2019 zijn wij op vrijdag t/m zondag geopend van 10.00u tot 18.00u. Feesten, partijen, borrels en evenementen zijn natuurlijk ook buiten reguliere openingstijden te boeken! Neem contact op via bijons@indewijkginneken.nl of tel: 06-43008770.

Een feestje geven is ook mogelijk, neem contact op via bijons@indewijkginneken.nl voor de mogelijkheden.