Binnentuin

IN DE WIJK heeft een grote, beschutte binnentuin van 180m2. De binnentuin is deels overdekt en op het terras vind je grote parasols. Dus ook bij minder goed weer is het een prima locatie om een feestje te geven of te borrelen met een groep vrienden of familie! Onze tuin is in de avond sfeervol verlicht; het voelt als een vakantie (alleen dan zonder het inpakken en het reizen;))!

Op zoek naar een fijne stadstuin of binnentuin in Breda om een feest te geven? In de ochtend schijnt het zonnetje al vroeg op de banken van het terras en ’s avonds komen de laatste zonnestralen onder de overkapping binnen; heerlijk om een evenement te organiseren of een BBQ feest te houden.

BBQ bij IN DE WIJK
b

Onze locatie is uitermate geschikt om met grotere groepen te lunchen of te borrelen. Voor de kinderen is er genoeg speelruimte achterin de tuin. Wij zijn alleen open voor feesten en partijen. Dit is mogelijk van 20 tot 120 personen, bespreek de mogelijkheden met Bert via app, tel of mail: 0643008770 / bijons@indewijkginneken.nl

Een feestje geven is altijd mogelijk en wij hangen ook de slingers op;)