Borrelen in het Ginneken

Op zoek naar een fijn cafe om te borrelen met een groep vrienden in het Ginneken? Een intiem feestje geven in een binnentuin in Breda? Dan ben je bij IN DE WIJK aan het juiste adres! In onze binnentuin geniet je als een god in Frankrijk. Gasten zijn verrast door de grote sfeervolle tuin op het zuiden. Een tuin van maar liefst 180m2 met veel prachtige planten, overkapping en een speelgedeelte voor de kinderen; de ideale locatie voor feesten, partijen en evenementen!

Borrelen in het Ginneken

Wij hebben diverse (speciaal) bieren en serveren goede wijnen! Natuurlijk ben je ook voor een goede Gin & Tonic bij ons aan het juiste adres. Bij de borrels serveren we diverse borrelhapjes, brood met smeersels en een charcuterie.

Alcoholvrij borrelen? Ook dat is geen probleem bij IN DE WIJK. Naast alcholvrije wijnen en bieren, maken we ook een heerlijke alcoholvrije GINGIN&Tonic;)

Borrelen in het Ginneken? Wil jij een borrel organiseren voor vrienden, collega’s of familie? Bij IN DE WIJK ben je aan het juiste adres. Vraag naar de mogelijkheden, via mail, app of belletje: 0643008770

Neem contact op via bijons@indewijkginneken.nl of tel: 06-43008770.