Borrelen in het Ginneken

Op zoek naar een fijn cafe om te borrelen in het Ginneken? Genieten van een drankje in een binnentuin in Breda? Dan ben je bij IN DE WIJK aan het juiste adres! In onze binnentuin geniet je als een god in Frankrijk. Gasten zijn verrast door de grote sfeervolle tuin op het zuiden. Een tuin van maar liefst 180m2 met veel prachtige planten, overkapping en een speelgedeelte voor de kinderen.

Borrelen in het Ginneken

Wij hebben diverse (speciaal) bieren en serveren goede wijnen! Natuurlijk ben je ook voor een goede Gin & Tonic bij ons aan het juiste adres. Bij de borrel serveren we diverse borrelhapjes, brood met smeersels en een charcuterie.

Alcoholvrij borrelen? Ook dat is geen probleem bij IN DE WIJK. Naast alcholvrije wijnen en bieren, maken we ook een heerlijke alcoholvrije GINGIN&Tonic;)

Bekijk hier onze menukaart.

Borrelen in het Ginneken? Op vrijdagmiddag organiseren we de vrijdagmiddagbuurtborrel om het weekend goed in te luiden. Het hele weekend geniet je van relaxte muziek in onze tuin.

Borrelen in het Ginneken

Vanaf oktober 2019 zijn wij op vrijdag t/m zondag geopend van 10.00u tot 18.00u. Feesten, partijen, borrels en evenementen zijn natuurlijk ook buiten reguliere openingstijden te boeken! Neem contact op via bijons@indewijkginneken.nl of tel: 06-43008770.