Lunchen in het Ginneken

Op zoek naar een hippe lunchzaak in Breda? Wil je graag lunchen in het Ginneken? Bezoek dan IN DE WIJK; een prachtige zaak met zonnige grote binnentuin. De sfeer is heel relaxt en de lunchgerechten zijn huisgemaakt. De groenten komen van een zorgboederij in Breda. We doen er alles aan om onze gasten met een glimlach naar huis te laten gaan!

broodjes, soepen en salades bij IN DE WIJK

Lunchen in het Ginneken en meteen je boodschappen doen? IN DE WIJK zit om de hoek van de Albert Heijn van het Valkeniersplein. Super handig! Heb je je boodschappen al gedaan en toch zin in koffie, een wijntje of een lunch? Dan zetten wij je gekoelde producten wel even koud voor je.

Bekijk hier onze menukaart.

Lunchen in het Ginneken met zakenrelaties? Ook zakelijk lunchen is heel goed mogelijk bij IN DE WIJK. Met ruime zitplaatsen, snelle wifi verbinding en heerlijke broodjes en soepen, kun je alleen of met je zakenrelaties werken, vergaderen en lunchen.

Ook lunchen met kinderen is heel goed mogelijk bij IN DE WIJK. We hebben een ruim opgezette zaak en achter in de tuin bevindt zich een speeldeelte waar kinderen in de zandbak kunnen spelen.

Vanaf oktober 2019 zijn wij op vrijdag t/m zondag geopend van 10.00u tot 18.00u. Feesten, partijen, borrels en evenementen zijn natuurlijk ook buiten reguliere openingstijden te boeken! Neem contact op via bijons@indewijkginneken.nl of tel: 06-43008770.