Over IN DE WIJK

IN DE WIJK is een ruim lunch- en borrelcafe voor iedereen binnen en buiten de wijk Ginneken. Met een moderne, lichte inrichting en een grote binnentuin van maar liefst 180m2, is er ruimte voor iedereen.

IN DE WIJK is opgezet door Bert en EEF. IN DE WIJK richt zich op de hele buurt, aangezien het pand en de ligging zich daar uitstekend voor lenen. Iedereen is welkom bij IN DE WIJK!

Bij IN DE WIJK kun je van vrijdag tot en met zondag terecht voor heerlijke koffie, taartjes, lunch en borrel(hapjes)! Ook (verjaardagsfeestjes) en zakelijke evenementen zijn zeer geschikt om bij IN DE WIJK te organiseren.

Bij IN DE WIJK mag iedereen aanschuiven om het weekend in te luiden. Ook organiseren we regelmatig BBQ’s, netwerk- en buurtevents; er is altijd wel iets te beleven IN DE WIJK. Bekijk hier onze menukaart.

Wil je een sfeervol feest geven? Organiseer je feest dan bij IN DE WIJK. Neem contact met ons op!

Feestjes en besloten evenementen zijn goed mogelijk bij IN DE WIJK. Vraag naar de mogelijkheden via 06-43008770.

Actuele openingstijden

Vrijdag, zaterdag en zondag van 10.00u tot 18.00u!

Besloten feesten en evenementen zijn ook te boeken buiten reguliere openingstijden! bel 06-43008770

Onze kernwaarden

Gastvrijheid

Ons team wil dat iedereen zich welkom voelt bij IN DE WIJK. We staan klaar met een glimlach en maken het jullie graag naar de zin.


Gezelligheid

Wij zijn een hecht team en vinden het belangrijk dat we met plezier naar ons werk gaan. Dat onze gasten plezier hebben, geeft ons dan weer extra plezier:)


Kwaliteit

Onze menukaart is zeer toegankelijk en wordt met de beste producten bereid. Keep it simple, maar dan wel heel lekker natuurlijk!


Samenhorigheid

IN DE WIJK is een cafe voor iedereen in de buurt (en daarbuiten)! We organiseren buurtbbq’s en vrijdagmiddagborrels voor het hele gezin. Beter een goede buur dan een verre vriend!